Intensiu de còmic per adults
Alfredo Borés

En aquest intensiu aprendrem les bases del còmic com a mitjà de creació a través d’exercicis pràctics, individuals i col·lectius, i ens endinsarem en les diferents possibilitats que ens ofereix el medi a l’hora de dibuixar historietes.

Les dues primeres setmanes (de l’1 al 11 de juliol) les dedicarem a familiaritzar-nos amb els diferents recursos narratius que caracteritzen el còmic a través d’exercicis pràctics, i proposarem diferents lectures i xerrarem sobre autors i autores de còmic i els diferents tipus de publicacions. També començarem a dibuixar tires còmiques i pàgines de còmic autoconclusives.

El segon bloc (del 15 al 25 de juliol) el dedicarem a aprofundir en el procés de creació d’un còmic, passant pel guió, el disseny de personatges i el storyboard. També aprofundirem en les diferents vies de publicar còmics, des de l’autoedició, passant per les xarxes socials, fins al món editorial.

De l'1 al 11 de juliol (primer bloc), i del 15 al 25 de juliol (segon bloc) — GRUP 1: De dilluns a dijous, de 17 a 19h | GRUP 2: De dilluns a dijous, de 19 a 21h
Dues setmanes: 250€ / Tot el mes: 400€

    Reserva ja la teva plaça
    Reserva ja la teva plaça omplint el següent formulari o enviant un mail a estiu@escolagossa.com